Home Branches Gemeente Internationale belangstelling GreenTech Park Brabant

Internationale belangstelling GreenTech Park Brabant

Onderschrift foto: Eward Heijmans, Kwartiermaker GreenTech Park Brabant, geeft uitleg aan de Braziliaanse delegatie over de GreenTech-ontwikkelingen in Boxtel.

DELEN

Op vrijdag 16 maart 2018 bezocht een Braziliaanse delegatie Boxtel. De delegatie werd ontvangen bij Helicon MBO opleidingen waar zij uitleg kregen over de GreenTech ontwikkelingen in Boxtel. 

De groep werd welkom geheten door Harald Odinga, directeur Helicon, en Peter van de Wiel, wethouder gemeente Boxtel. Erik Held, docent en coördinator Biobased technieken Helicon, gaf samen met Eward Heijmans, kwartiermaker GreenTech Park Brabant, een presentatie aan de delegatie. Zij kregen uitleg over de verbrede opzet van GreenTech.

Enthousiasme 

De delegatie, die geïnteresseerd is in het verwaarden van biomassastromen, is zeer te spreken over de ontwikkelingen in Boxtel. Ze werden met name enthousiast over de mogelijkheden en praktische toepassingen die biobased materialen bieden. De aanwezige partijen hebben afgesproken om elkaar in de toekomst op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en relevante partijen bij de plannen te betrekken.