DELEN

ProfCore is een projectorganisatie en dé specialist in het uitvoeren en optimaliseren van productieprocessen en logistieke processen. ProfCore ontzorgt door het inzetten van projectteams tot gehele outsourcingprocessen. ProfCore heeft meer dan 500 procesoperators en logistieke vakmensen in dienst en een eigen CAO. Dat maakt ProfCore uniek in zijn branche.
“We zijn ooit begonnen in de chemie,’ vertelt Bart Kok, algemeen manager ProfCore Zuidoost-Brabant. “Nu werken onze teams in verschillende branches van voedingsmiddelen tot metaal en papier. De procestechniek is een heel gezonde sector die volop in beweging is met mooie kansen voor operators. ProfCore heeft meerdere projecten in Brabant en met de opening van een kantoor in Eindhoven bouwen we dit verder uit. Naast Brabant werken we ook in Limburg, Gelderland en NordRhein-Westfalen (DE).”

People to accelerate your business
ProfCore medewerkers zijn in het bezit van ‘t juiste DNA en bereid te investeren in hun eigen kennis. Op dit moment volgen ruim 100 medewerkers een opleiding. De medewerkers zijn flexibel inzetbaar in locatie en dienst. Daardoor biedt ProfCore maatwerkoplossingen voor elke opdrachtgever. Zij ervaren ProfCore als een flexibel team dat opereert alsof het eigen medewerkers zijn en daar zijn we trots op.
Ook ervaren wat ProfCore voor u kan betekenen? Neem contact op met Bart Kok (bart.kok@profcore.nl) of meld u aan voor de officiële opening op 15 juni via profcore@profcore.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here